Donații & sponsorizări

Sport

Responsabilitatea față de comunitate este manifestată și în ceea ce privește susținerea societății față de activități sportive de performanță și vizibilitate ridicată, prin parteneriat încheiat cu Handbal Club Municipiul Baia Mare, ocazionat de participarea celor două echipe în Champions League și Divizia Națională, ROCREDIT IFN S.A. având dreptul să informeze publicul prezent la competiții despre produsele și serviciile oferite prin pliante și banere publicitare, dar și utilizând mijloacele de difuzare în masă disponibile la data competiției (televiziuni locale și naționale) realizându-se astfel o promovare coerentă a imaginii ROCREDIT.

Cultură

ROCREDIT IFN S.A. a susținut alături de alți oameni de afaceri, Serbările Lăpuşului – Târgu Lăpuş: unul din cele mai importante festivaluri folclorice din Ţara Lăpuşului: concursuri, artă populară, concerte.

Educație si Social

            ROCREDIT IFN S.A. a susținut  Asociația Asistenților Sociali Profesioniști Prosocial  care a reuşit să se impună pe piaţa furnizorilor de formare în domeniul asistenţei sociale prin proiectele pe care le-a desfăşurat în mai multe judeţe din România (Alba, Cluj, Maramureş, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Bistrița), contribuind la formarea unui număr mare de lucrători sociali, care asigură prin activitatea lor profesionalizarea serviciilor sociale acordate la nivelul autorităţilor locale şi care promoveaza  activitatea de asistenţă socială.

            Rocredit IFN S.A. a acordat ajutoare bănești unor lăcașe de cult și asociații de pensionari în vederea achiziționării de alimente și distribuirii acestora persoanelor defavorizate.

Întrebări frecvente

Aveți întrebări?

Dacă aveți întrebări, noi suntem pregătiți să răspundem!
Vezi toate
Rețele sociale

Păstrați legătura cu noi. Ne găsiți și pe următoarele rețele sociale: