Echipa

FLAVIU TEOFIL LEȘE

Director General    

•      LEȘE FLAVIU TEOFIL are peste 20 de ani de experiență în domeniul financiar bancar din România. Experiența sa profesională include poziții manageriale deținute în domenii precum banking, piața de capital, asigurări, microcreditare.

•      Din anul 2007 Flaviu Leșe este fondator și Director General al RoCredit IFN SA. În calitate de președinte al Consiliului de Administrație se implica activ în activitatea administrativă și operațională a societății fiind motivat de găsirea soluțiilor de finanțare care să susțină dezvoltarea mediului antreprenorial atât în mediul urban cât și cel rural.

•      LEȘE FLAVIU este absolvent al Facultății de Management din cadrul ASE București, promoția 1994. De atunci și până în prezent a participat la numeroase seminarii și conferințe pe tema microfinanțării și dezvoltării antreprenoriatului prin intermediul finanțării nonbancare. Din 2012 deține calitatea de speaker în cadrul conferințelor internaționale ale European Microfinance Network.

 

CRINUȚA LENUȚA SANDU

Director Executiv

•      SANDU CRINUȚA LENUȚA are o experiență de peste 23 ani în sistemul financiar bancar din România. S-a alăturat echipei ROCREDIT IFN SA încă de la înființarea societății ocupând pe rând următoarele funcții: Director Economic ( perioada 2007-2009),  Director Executiv ( din 2009 –prezent).

•      Din anul 2013 este membru al Comitetul de Administrare al Riscurilor, ocupând în prezent funcția de Vicepreședinte Financiar.

•      CRINUTA  SANDU a absolvit Facultatea de  Marketing Management și Informatică a Universității de Vest Vasile Goldiș Arad, promoția 2002 iar în anul 2004 a absolvit Masterul în Management Financiar și Juridic al firmei la aceeași universitate. În anul 2008 finalizează cursurile celei de-a doua facultăți absolvite, și anume, Facultatea de Drept și Administrație Publică a Universității Spiru Haret București.

•       Este Expert Contabil, membru al C.E.C.C.A.R Romania din anul 2006 și începând cu anul 2013, este auditor financiar, membru al  C.A.F.R. Romania.

 

BIANCA CHIRA

Director retea

           Absolventa a Universitatii Babes Bolyai, Facultatea de Studii Europene, Licentiata in Relatii     

           Internationale.

           Masteranta a Universitatii UT Cluj, sectia Managementul Afacerilor.

           •    6 ani experianta in Consultanta clienti si vanzare auto, in industia Automotive, Toyota.

           •    3 ani experienta pe partea de Costumer Care Satisfaction, in calitate de Manager Relatii clienti:  Coordonarea dep. Relatii clientii, Managementul reclamatiilor la nivel de grup- industia Auto ( la ATP Motors).

           •     3 ani Experienta pe partea de Management si organizare a echipelor, in calitate de Director Logistica si Calitate: Coordonarea Depozitului central de Logistica si a Departamentului de Control Calitate.

 

BETTY MARE

Director resurse umane

•      BETTY MARE are o activitate de peste 20 ani in munca in companii de prestigiu din Romania. Experienta acumulata a ajutat-o sa faca pasul catre activitatea de consultanta si training.

•     S-a alaturat echipei RoCredit IFN SA in anul 2021 in calitate de Director resurse umane a societatii. 

•      BETTY MARE este absolventa a Universitatii de Nord din Baia Mare in anul 2000 si de atunci se dezvolta continuu prin participarea la cursuri de formare si perfectionare in diverse domenii de activitate​.

 

OVIDIU FLORIN CÂNDEA

Director Credite - RoCredit

•      OVIDIU FLORIN CÂNDEA are o experiență de peste 12 ani în domeniul financiar bancar din România, dobândind de-a lungul carierei sale profesionale competențe pe activitatea de creditare atât a clienților corporate cât și microfinanțarea     activităților antreprenoriale. 

•      S-a alăturat în anul 2009 echipei RoCredit IFN SA în calitate de analist de credite fiind promovat în anul 2011 pe poziția de Director Credite în cadrul Centralei RoCredit IFN SA, poziție pe care o deține și în prezent.

•      OVIDIU CÂNDEA a absolvit cursurile Universității de Nord din Baia Mare în anul 2006 și deține un Masterat în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad, promoția 2008.

 

REDNIC RALUCA RENATA

Director Departament Juridic  

•     REDNIC RALUCA RENATA  are o experiență de peste 13 ani în domeniul  juridic din România, dobândind de-a lungul carierei profesionale competențe în asigurarea consultanței juridice pentru interpretarea și aplicarea legilor, precum și  în reprezentarea la negocierea contractelor specificice domeniului de activitate al societății.

•      S-a alăturat echipei RoCredit IFN SA, în luna decembrie  2015 în calitate de Director Departament Juridic, în cadrul Centralei RoCredit IFN SA, poziție pe care o detine și în prezent, fiind direct responsabilă de asigurarea asistenței  juridice a conducerii executive precum și altor salariați ai Agențiilor/Sucursalelor RoCredit IFN S.A. avizând de legalitate, la solicitarea acestora, acte juridice, care angajează sau pot angaja răspunderea Instituției Financiare Nebancare, respectiv care au incidență asupra activității acesteia. De asemenea  acordă asistență juridică Agențiilor/SucursalelorRoCredit IFN S.A. în principal în probleme privind relația Instituției Financiare Nebancare cu clienții și potențialii clienți cu privire la produsele puse la dispoziția acestora,  identifica categoriile de risc juridic și reputațional, implicatiile acestora asupra Instituției Financiare Nebancare și propune modalitatea de diminuare/înlăturare a acestor riscuri și emite  opinii juridice privind legalitatea sau riscul juridic cu privire la acte, fapte, operațiuni, tranzacții și/sau documente cu implicații juridice asupra activității societății.

•     REDNIC RALUCA RENATA  a absolvit în anul 2004 Universitatea ”Babes Bolyai”- Cluj Napoca, Facultatea de drept. A obținut  Diploma de licență în cadrul Universității de Vest ’’Vasile Goldiș’’ Arad - Facultatea de Sțiinte juridice.

 

 

 

Întrebări frecvente

Aveți întrebări?

Dacă aveți întrebări, noi suntem pregătiți să răspundem!
Vezi toate
Rețele sociale

Păstrați legătura cu noi. Ne găsiți și pe următoarele rețele sociale: