Consiliul de Administrație

FLAVIU TEOFIL LEȘE

Director General

Președinte al Consiliului de Administrație

•      LEȘE FLAVIU TEOFIL are peste 20 de ani de experiență în domeniul financiar bancar din România. Experiența sa profesională include poziții manageriale deținute în domenii precum banking, piața de capital, asigurări, microcreditare.

•      Din anul 2007 Flaviu Leșe este fondator și Director General al RoCredit IFN SA. În calitate de președinte al Consiliului de Administrație se implica activ în activitatea administrativă și operațională a societății fiind motivat de găsirea soluțiilor de finanțare care să susțină dezvoltarea mediului antreprenorial atât în mediul urban cât și cel rural.

•      Flaviu Leșe este absolvent al Facultății de Management din cadrul ASE București, promoția 1994. De atunci și până în prezent a participat la numeroase seminarii și conferințe pe tema microfinanțării și dezvoltării antreprenoriatului prin intermediul finanțării nonbancare. Din 2012 deține calitatea de speaker în cadrul conferințelor internaționale ale European Microfinance Network.

VIOREL MOGOȘ  

Membru al Consiliului de Administrație                               

•      VIOREL MOGOȘ este în echipa RoCredit IFN SA încă din anul 2007, de la înființarea societății.  Din iunie 2007 participă în mod activ la definirea strategiei societății în calitate de Membru al Consiliului de Administrație.

•      Are peste 19 de ani de experiență antreprenorială în domenii de activitate precum comerț cu piese auto și exploatare forestieră și prelucrare primară a lemnului. In cariera sa profesională a deținut funcții precum Consilier Juridic și Președinte Cooperativă de Credit, experiența profesională dobândită recomandându-l pentru pozițiile actuale deținute în RoCredit.

•      Este absolvent al Institutului Național de Informații București, (promoția 1987), al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș Arad ( promoția 2001) și al Colegiului Silvic Universitatea de Vest, Vasile Goldiș Arad( promoția 2006).

GRIGORE IUGA

Director Sucursala Bistrita

Membru al Consiliului de Administrație                               

•      GRIGORE IUGA este  are peste 25 de ani de experiență antreprenorială în mediul de afaceri din România. Experiența sa profesională de peste 40 de ani în diferite domenii de activitate include poziții manageriale precum: Inspector Principal pe lângă Primăria Municipiului Bistrița Năsăud, Președinte Cooperativă de Credit sau Administrator Întreprindere.

•      Din anul 2007 este Membru al Consiliului de Administrație al RoCredit IFN SA și se implica activ în activitatea curentă a companiei prin acțiuni care vizează creșterea performanței companiei.

•      Grigore Iuga este absolvent al Facultății de Studii Comerciale și Financiar Bancare din  Alba-Iulia, Specialitate Finanțe Bănci ( 2004) și totodată absolvent al Scolii Superioare de Afaceri București, Colegiul de Administrare al Afacerilor( 2002).

IOAN POP 

Membru al Consiliului de Administrație                                         

•      IOAN POP s-a alăturat echipei RoCredit IFN SA în anul 2007 în calitate de Director Executiv poziție în care și-a desfășurat activitatea până în anul 2009.  Deține în RoCredit calitatea de Membru în Consiliul de Administrație al societății fiind implicat în mod activ în deciziile privind strategia societății și creșterea performanței.

•      Din cei peste 38 de ani de carieră în care a deținut poziții manageriale precum Contabil Șef, Director Economic, Director, Președinte de Cooperativă de Credit, 23 de ani au fost dedicați domeniului financiar bancar și microcreditării. Experiența profesională dobândită îi oferă acum o viziune integrată asupra performanței organizaționale.

•      Ioan Pop este absolvent al Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca, Specialitatea Contabilitate și Economie Agrară, promoția 1978.  A urmat o serie de cursuri și programe de pregătire profesională, cele mai relevante fiind: Metode și Tehnici de Management ( 1986), Organizare și Informatică în Economie și Administrație ( 1989), Curs Expert Contabil ( 1992), Curs de inițiere în evaluare ( 1996).

OVIDIU CANDEA

Director credite - RoCredit

Membru al Consiliului de Administrație   

•      OVIDIU FLORIN CÂNDEA are o experiență de peste 12 ani în domeniul financiar bancar din România, dobândind de-a lungul carierei sale profesionale competențe pe activitatea de creditare atât a clienților corporate cât și microfinanțarea     activităților antreprenoriale. 

•      S-a alăturat în anul 2009 echipei RoCredit IFN SA în calitate de analist de credite fiind promovat în anul 2011 pe poziția de Director Credite în cadrul Centralei RoCredit IFN SA, poziție pe care o deține și în prezent.

•      OVIDIU CÂNDEA a absolvit cursurile Universității de Nord din Baia Mare în anul 2006 și deține un Masterat în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad, promoția 2008.

Întrebări frecvente

Aveți întrebări?

Dacă aveți întrebări, noi suntem pregătiți să răspundem!
Vezi toate
Rețele sociale

Păstrați legătura cu noi. Ne găsiți și pe următoarele rețele sociale: